Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Efsane Hakemin Adının Verildiği Park Başkan Soner Çetin Tarafından Açıldı

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adanalı futbol hakemlerine ve gözlemcilerine verdiği sözü tutarak, Toros Mahallesinde Milli Hakem İlyas Ayan Parkını hizmete açtı. İçerisinde Hakemevi’nin de bulunduğu parkı açılış töreni pandemi kuralları çerçevesinde yapıldı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Adana Şube Başkanı Tülay Tapcı, hakemlerin Adana’yı Süper Lig’de temsil eden tem camia olduğunu söyledi. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür eden Tülay Tapcı, “Adı gibi sözü de bir siyasetçi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Ne söz verdiyse yerine getirdi. Keşke bunu merhum İlyas Ayan da görseydi” dedi.

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ahmet Bozan da konuşmasında Başkan Soner Çetin’den övgüyle söz etti. Soner Çetin için “Sporun gülen yüzü” ifadesini kullanan Ahmet Bozan, “Soner Çetin her zaman yanımızda oldu. Ne zaman ihtiyacımız olsa bize destek verdi” ifadelerini kullandı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, merhum İlyas Ayan ile son dönemlerde tanıştığını hatırlattı. Buna karşın aralarında çok sıkı bir bağ oluştuğunu ve sürekli bir araya geldiklerini anlatan Başkan Soner Çetin, “İlyas Ayan Adana ve Türkiye’yi futbolda başarıyla temsil etmiş bir isim. Benim için de önemli bir isim. Böyle güzel bir olaya vesile oldukları için Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Adana Şubesine teşekkür ediyorum. Bugün çok mutlu ve huzurluyum, görevimi biraz olsun yaptığımı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’a teşekkür eden Başkan Soner Çetin “Çukurova ilçesinde bazı spor tesislerine ihtiyaç var. Bunu kendisine izah ettiğimde hemen tamam dedi. Gerekli görüşmeleri yaptı ve ödenekleri çıkarttı. Çukurova iki stadyum, tenis akademisi ve spor salonu yapılacak. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Spor salonu da bizim için çok önemli çünkü 1. Ligde mücadele eden kadın voleybol takımız var. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için bu tesisler çok önemli” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından hep birlikte parkın açılışı gerçekleştirildi.

Efsane hakem İlyas Ayan’ın adının verildiği parkın açılışında verdiği destekten dolayı Başkan Soner Çetin ve diğer katkıda bulunanlara plaket verildi. Törene Merkez Hakem Kurulu yöneticileri ve Seyhan Emniyet Müdürü Ayhan İlkar, Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.