Gölbaşı Belediye Başkanı Şimşek’e Abay Madalyası Takdim Edildi

Ünlü Kazak aydını Abay Kunanbay'ın doğumunun 175. yılı münasebeti ile "2020 Abay Kunanbay Anma Yılı" çerçevesinde gerçekleştiren etkinlikte; Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e Abay Madalyası takdim edildi. 

Takdim edilen madalya sonrası teşekkürlerini ileten Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Kazakistan ile uzun yıllardır devam eden dostluğumuzun, birlik ve beraberliğimizin bundan sonra da devam etmesi tek dileğimiz. Modern kazak edebiyatının en önemli temsilcilerinden olan Abay Kunanbay’ın ismini bu dostluğumuzun göstergesi olarak geçtiğimiz hafta düzenlediğimiz etkinliğimizle; caddemize verdik, Abay Anıtı’nın açılış törenini gerçekleştirdik.  Bundan irsuperleague.com sonraki süreçte yapacağımız çalışmalarda; Kazakistan'daki edebiyat, sanat insanlarının, değerlerinin Gölbaşı’nda yaşatılmasını, kültürler arasındaki köprü vazifesini sürdürmeyi amaçlayacağız” dedi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.