Öne Çıkanlar chp Covid19 tesk genel başkanı bendevi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd AES Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici fetö CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül bm aselsan Koronavirüs Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping

İşte Ankara'da Bayramda Kapanacak Yollar!

Ankara Valiliği Kurban Bayramı süresince alınan güvenlik önlemleri ve kapatılacak yollara ilişkin basın duyurusu yaptı.

Vatandaşların Kurban Bayramı öncesi ve bayram tatili süresince huzur ve güven ortamı içinde olmaları amacıyla halkın yoğun olarak Bulunduğu yerlerde hırsızlık, yankesicilik, dolandırıcılık ve parada sahtecilik olaylarına karşı önleyici güvenlik önlemleri alındığını belirten Ankara Valiliği, "Trafik yoğunluğunun artacağı değerlendirilen Kurban Bayramı tatili süresince yol yapım çalışmaları devam etmekte olan çalışma alanlarında sürücülerin işaret ve levhalara dikkat etmesi gerekmektedir" dedi.

-İŞTE KAPATILACAK YOLLAR

-Beypazarı yolu Çayırhan Mahallesi D-140-03/46 karayolu kontrolsüz kavşağı,

-İstanbul Yolu Veterinerlik, Selpa Sanayi Sitesi, Nurol, İmrendi ve Karayolları Şube Müdürlüğü kavşak ve geçiş noktalarıyla Ciğir köy çıkışı, Kurtboğazı tepe orta refüjü, Dutözü Kavşağı, İğdir köyü dönüşü, Çeştepe-İgdir arası dönüş, Tır Parkı kavşağı, Uğurlu köyü kavşağı,

-Konya yolu TŞOF kavşağı,

-Samsun yolu Çalışkanlar Kavşağı, Ortaköy Kavşağı, Gökçeyurt Kavşağı, Maliye Noktası ve Roketsan Kavşağı kapatıldı ve 27 Temmuz 2021 Salı günü saat 12.00'ye kadar bariyer ile geçişlere kapatılacak. Bu noktalarda trafik akımı transit olarak verileceğinden yol kullanıcılarının daha dikkatli seyretmesi gerekiyor.

-Ankara-Konya, Konya-Ankara, Ankara-Samsun, Eskişehir-Ankara yollarında,

-İstanbul-Ankara otoyolu girişinde 24 saat esasına göre yol kontrol ve arama faaliyeti icra edilecek.

Bu arada Kurban Bayramı süresince alkol, emniyet kemeri, hız, motosiklet, traktör, agresif sürücü denetimleri, helikopterle havadan denetim ve trafik yoğunluğunun olduğu bağlantı ve yol güzergahlarında dron ile havadan icra edilecek. Vatandaşlara SMS sistemi üzerinden muhtelif zamanlarda bilgilendirme, bilinçlendirme çalışması yapılacak.

Ankara Valiliği, 27 Temmuz Salı gününe kadar Ankara üzerinden Samsun yolunu kullanarak Kayseri istikametine gidecek araç sürücülerinin alternatif yol olarak Ankara-Gölbaşı-Bala-Kaman-Kırşehir-Kayseri güzergahlarını kullanmalarını tavsiye etti.

Kurban Bayramı tatili süresince alınan önlemlerin uygulanması için Ankara İl Emniyet Müdürlüğü yaklaşık 15 bin personel, Ankara İl Jandarma Komutanlığı ise 3 bin 103 personelle kendi sorumluluk bölgelerinde görev alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.