Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan transfer TürkiyeİşBankası memur shell dbp siirt il başkanı Reşit Teymur türkiye operasyon tsk Muhbir amerika birleşik devletleri cumhurbaşkanı

Kızılcahamam’a Bazlama Maketiyle Girilecek

Kızılcahamam Belediyesi, kenti simgeleyen bazlamanın heykelini ilçenin girişindeki sanayi bölgesine yerleştirdi.   

Kızılcahamam’ın yöresel yiyeceği olan bazlama ekmeğine olan ilginin artması ve bu konuda önemli bir pazar oluşturulması, Kızılcahamam ekonomisine büyük katkı sağladı.

Belediye Başkanı Muhittin Güney’in girişimleriyle, Halk Ekmek arasında yapılan anlaşma gereği Ankara’nın bütün noktalarına giden bazlama ekmeğinin tanınması ve ilçeye sağladığı katma değerin sonucunda Kızılcahamam’ın  ‘Bazlama Diyarı’ olarak anılmasından dolayı bazlama heykeli yaptırılarak ilçenin sanayi bölgesinde Ankara-İstanbul yolu Kızılcahamam girişine yerleştirildi.

Kızılcahamam’da faaliyet gösteren bazlamacı ve vatandaşlar,  Belediye Başkanı Muhittin Güney’e yaptığı bu çalışmadan dolayı teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.