Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Kovid19 Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

Kuşadası Çarşılarında Aydınlanma Başladı

Kuşadası Belediyesi’nin kentin turistik çarşılarında başlattığı alt ve üst yapıyı yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Barbaros Hayrettin Paşa Bulvarı ile Öge Sokak’ta doğal taş döşeme çalışmalarına devam eden ekipler bir yandan da üst yapı işleri tamamlanan sokakların aydınlatma sistemlerini kurmaya başladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi iş birliğinde kentin turistik çarşılarında gerçekleştirilen yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Çalışmalar kapsamında bugüne kadar Sevgi, Bülent Çağatay ve Sabucalı sokaklar ile Barlar Sokağı’nda doğal taş döşeme işlemi tamamlandı. Ekipler doğal taş kaplama işlerine Sağlık Caddesi, Barbaros Hayrettin Paşa Bulvarı ile Öge Sokak’ta devam ediyor. Kahramanlar Caddesi’nin Adalızade Mezarlığı’na uzanan kısmında ise alt yapı yenileme çalışmaları aralıksız olarak sürüyor.

Kuşadası Belediyesi’ne bağlı ekipler alt ve üst yapı yenilme çalışmalarını tamamladıkları bölgelerin aydınlatma sistemlerini yenilemeye başladı. Fen İşleri Müdürlüğü personeli ilk olarak yoğun olarak kafe ve restoranların bulunduğu Sevgi Sokak’ın aydınlatma sistemini kurdu. Sokağın yenilenen aydınlatmaları esnaf ve vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.