Mansur Yavaş, 85 Elçi'ye İftar Verdi!

ANKARA(ANKA) - Son dönemlerde adı cumhurbaşkanlığı aday adayları arasında öne çıkan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da görev yapan 85 ülkenin büyükelçisi ve misyon şefine iftar yemeği verdi.



Mansur Yavaş yemekte yaptığı konuşmada, "2019 yerel seçimlerinden hemen sonra sizlerle ilk kez biraraya gelmiştik. Ancak geçtiğimiz iki yılda malesef tüm dünyada yaşanan pandemi nedeniyle iftar programlarında biraraya gelemedik. İnşallah bundan sonra da Ankara'da siz değerli büyükelçilerle her yıl biraraya gelmek istiyoruz. Dünya başkentlerini biraraya getiren Kovit 19'a karşı başkentler platformunu online olarak kurarak, 40'tan fazla dünya başkenti ile pandemi süresince tecrübelerimizi paylaştık. 2020 yılında Uluslararası Şeffaflık Ödülü'nü, 2021 yılında ise Dünya Belediye Başkanları Başkent Ödülü'nün sahibi olduk. Bundan sonraki çalışmalarımızda da şeffaf, hesap verebilir ve katılımcı yönetim anlayışımızı hep birlikte sürdüreceğiz" dedi.

Büyükelçiler ve misyon şefleri daha sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve eşi Nuran Yavaş'a teşekkürlerini ilettiler.

Mansur Yavaş ve eşi Nuran Yavaş, iftar öncesinde dış temsilcileri kapıda ve tek tek ellerini sıkarak karşıladı. İftar yemeği öncesi ve sırasında ney ve kudüm ile dini müzik icra edildi. İftar sonrasında Mansur Yavaş ve eşi büyükelçi ve dış temsilcilerle anı fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.