Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tesk genel başkanı bendevi palandöken recep tayyip erdoğan

Niğdeliler Çetin’i Bağrına Bastı

Adana’da yaşayan Niğdelilerle bir araya gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her siyasi görüşe mensup Niğdelilerin kendisine destek olduğunu belirterek, “Adana’daki seçmen yerel seçimlere farklı bakıyor. Partiye değil kişiye oy veriyor. Biz de belediyeye siyaseti sokmadık, siyasi ayrım yapmadık” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana’da yaşayan Niğdelilerle Niğde Evi’nde bir araya geldi. Niğdeliler Derneği Başkanı Mustafa Yüksel’in de katıldığı toplantıda konuşan Başkan Çetin, Niğdelilerin çalışkan insanlar olduğunu belirterek, “Sizin birlikteliğinizi ve birbirinize bağlılığınızı takdir ediyorum” ifadesini kullandı.

HALK BANA ‘HERKESİN BAŞKANI’ DİYOR

Hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun Adana’da yaşayan Niğdelilerden her zaman destek gördüğünü kaydeden Başkan Soner Çetin, “Zaten özellikle Adana’daki seçmen yerel seçimlerde farklı davranıyor. Genel seçimlerde gönül verdiği partiye oy verirken yerel seçimlerde kişiye bakıyor ve tercihini ona göre belirliyor. Yapılan araştırmaya göre yerel seçimde seçmen adayın çalışkanlığına, dürüstlüğüne, halka yakınlığına ve deneyimine önem veriyor. Siyasi parti beşinci sırada yer alıyor. Ben de bu anlayışla siyasi parti ayrımı yapmadan her kesimin başkanı olarak hareket ettim. Siyasi parti ayrımı yapmadan vatandaşımıza eşit ve adil hizmet götürdüm. O yüzden bana ‘herkesin başkanı’ diyorlar” şeklinde konuştu.

Başkan Çetin, ‘Herkesin başkanı’ sloganını tarafsız hizmet götürdüğü için halkın ürettiğini açıkladı ve konuşmasına şöyle devam etti:

NİĞDELİLERDEN TAM DESTEK

“Ben belediye başkanıyım hizmet için bu göreve geldim. Siyaset yapacak olsam milletvekili olur ya da parti örgütlerinde görev alırdım. Ama belediye başkanıyım ve her kesime hizmet etmek benim görevim. Tüm kesimleri kucaklamak zorundayım. Bunu yaptığım için AK Partili, MHP’li, Saadet Partili, DP’li, HDP’li her partiye mensup hemşehrilerimden destek alıyorum. İyi Parti ile ittifakımız var ve zaten birlikte çalışıyoruz. Hedefimiz yüzde 70 oy oranına ulaşmak. Çünkü hem aynı belediyecilik anlayışına sahip olduğumuz Zeydan Karalar’ın büyükşehir belediye başkanı olması için en büyük desteği vermek hem de toplumun tüm kesimlerinden destek alan belediye başkanı olarak elimin güçlü olması. Çünkü her 10 kişiden 7’sinin oyunu almış bir belediye başkanı Cumhurbaşkanının da bakanların da kapısını rahatlıkla çalabilir. Bizim bazı projeler için hükümet desteğine ihtiyacımız var. İnşallah bunu başaracağız.”

Adana’da yaşayan Niğdeliler de Başkan Soner Çetin’e yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler, ikinci dönemiyle ilgili beklentilerini açıkladılar ve destek sözü verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.