Öne Çıkanlar kosgeb çin Alkın Kalkavan Kara liste 24 Haziran seçimleri Alpay Karadağ İyi Parti Kulp 25 Mart Gündemi 25 Mart 2017 Gündemi 23. Dünya Enerji Kongresinin ilk gününde hangi liderler bir araya geldi ege ihracatçı birlikleri

ORC: Büyükşehirlerde En Başarılı, Mansur Yavaş!

-ORC araştırmanın belediye başkanları anketi sonuçlandı. Büyükşehir Belediyeleri arasında en başarılı belediye başkanı Ankara BB Mansur Yavaş seçilirken, Ekrem İmamoğlu 4'üncü oldu.



-En Başarılı İl Belediye Başkanları sıralamasında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan 3.'lüğü aldı.

ANKARA (ANKA) - Ankara kökenli bir araştırma şirketi olan ORC'nin Büyükşehir Belediye Başkanları anketinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş birinci geldi.

ORC, 10 Şubat-10 mart tarihleri arasında 30 büyükşehir ve 51 il merkezinde 51 bin 675 katılımcıyla Yüzyüze ve CATI anket yöntemiyle bir anket yaptı.

Katılımcılara "Son 3 yılı değerlendirdiğinizde belediye başkanınızı başarılı buluyor musunuz?" sorusu yöneltildi. Alınan cevaplara göre en yüksek başarı oranına ulaşan 5 büyükşehir, 5 il ve 10 büyükşehir ilçe belediye başkanı belirlendi.

Buna göre En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları şöyle sıralandı: 1) Mansur Yavaş (Ankara BBB-CHP), 2)Fatma Şahin (Gaziantep BBB-AK Parti), 3) Muhittin Böcek (Antalya BBB-CHP), 4) Ekrem İmamoğlu (İstanbul BBB-CHP), 5) Yılmaz Büyükerşen (Eskişehir BBB-CHP)

En Başarılı İl Belediye Başkanları sıralaması ise şöyle: 1) İsmail Hakkı Şen (Çankırı BB-MHP), 2) Hilmi Bilgin (Sivas BB-İYİ Parti), 3) Tanju Özcan (Bolu BB-CHP), 4) Cemal Akın (Bartın BB-MHP), 5) Mustafa Tutuk (Yalova BB-İYİ Parti)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.