Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan çin abd Rowland

Rahmi Koç’tan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e Nezaket Ziyareti

Türkiye’nin en önemli iş adamlarından Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Mustafa Rahmi Koç, kız kardeşi Semahat Sevim Koç Arsel ile birlikte İbramaki Sanat Galerisi’ni ziyaret ederek Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve eşi Duygu Gül Günel ile bir araya geldi.

Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Mustafa Rahmi Koç ve kız kardeşi Semahat Sevim Koç Arsel,  İbramaki Sanat Galeri’nde Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, eşi Duygu Gül Günel, Kuşadası Altın Güvercin Kültür Sanat ve Tanıtım Vakfı Başkanı Levent Köylü tarafından karşılandı. Kuşadası’nda yaşama geçirilen kültür-sanat projelerinin ele alındığı ziyarette Mustafa Rahmi Koç, Kuşadası Belediyesi ile KUSAV iş birliğinde açılan Ada Modern Sanat Galerisi’ni çok beğendiğini ifade ederek Başkan Ömer Günel’e başarılar diledi.

Mustafa Rahmi Koç’un nazik ziyaretinden dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade den Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Fosil ve Mineral Müzesi ve Kervansaray ile ilgili yürütülen çalışmalarla ilgili olarak bilgi aktardı. Kuşadası’nı kültür ve sanatla anılan bir kent haline getirmek istediklerini ifade eden Başkan Ömer Günel “Ziyaretiniz bizim için çok değerli. Sizin kadar kültüre ve sanata önem veren bir iş insanının tecrübelerinden istifade etmek isteriz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.