Öne Çıkanlar çin İyi Parti kosgeb Op. Dr. Volkan Erdoğan  Harp ve Vazife Malullerine Yapılacak 2021 Yılı Ek Ödemeleri BGMP 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası Emirates NBD Bank PJSC 1 Haziran 2021 tarihine kadar Ankarada uygulanacak koronavirüs önlemleri Alkın Kalkavan 20202021 Sezonu Süper Lig 9. Hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu.

Silifke’de 1. Edebiyat Festivali Düzenlenecek

Silifke Belediyesi, ilk defa düzenleyeceği "Edebiyat Festivali" etkinlikleri içerisinde çeşitli söyleşiler, konserler, kitap sergileri, imza günleri, konferanslar ve okuma etkinlikleri gerçekleştirecek.

Silifke Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan 1. Edebiyat Festivali’nin hazırlıkları sürüyor. 1-7 Ağustos tarihleri arasında Anıt Meydanı Göksu Parkı’nda yapılacak festivalde, yazar, milletvekili, gazeteci ve sanatçı olmak üzere 14 katılımcı yer alacak.

Konuya ilişkin bilgi veren Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, katılımcıların, vatandaşlarla söyleşilerde, kitap okuma ve imza günlerinde bir araya geleceğini belirterek , “İçeriği dolu dolu güzel bir etkinlik olacak. Öncelikle bu hususta Edebiyat Festivalimizde yer alan tüm katılımcılarımıza, gönüllülerimize ve destekçilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Dün olduğu gibi bugünde sanata ve kültüre önem vermeye, kentimizi sanatın ve kültürün kenti yapmaya devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı düzenleyeceğimiz Edebiyat Festivalimize bekliyoruz”  dedi.

Festivalin programı ise şöyle:

1-2 Ağustos tarihlerinde kitap sergileriyle birlikte açılış. 3 Ağustos Perşembe günü saat 18.00’de Remzi Karabulut “Oyunlar ve Oyuncaklarımız” söyleşisi, Hüseyin Güney “Çocuklar ve Kitaplar” söyleşisi ve hemen ardından kitap okuma etkinliği.

4 Ağustos Cuma günü saat 18.00’de yazarların kitaplarını imzalaması, saat 20.00’de CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar’ın söyleşisi, saat 20.30’da Özgür Mumcu’nun “Ohal’de Gazetecilik” söyleşisi, Saat 21.00’de Küçük İskender’in şiir dinletisi, saat 21.30’da ise Hüsnü Arkan konseri düzenlenecek.

5 Ağustos Cumartesi Günü saat 18.00’de Kitap İmza Günü, saat 20.00’de Nedim İnce “An’ların Toplamı Fazladır Hayat’tan” söyleşisi, saat 20.30’da CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı “Adalet Yürüyüşünün Türkiye ve Dünyaya Yansımaları” söyleşisi, saat 21.00’da Seray Şahiner  “Hayatın Yazıya Yansıması” söyleşisi, saat 21.30’da ise Emrah Serbes söyleşisi yer alacak.

6 Ağustos Pazar günü ise saat 20.00’de CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem söyleşisi, saat 20.30’da İhsan Eliaçık söyleşisi, saat 21.00’de Cezmi Ersöz söyleşisi, saat 21.30’da ise Tolga Sağ konseriyle festival sona erecek.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.