Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Sincan’dan Afrin’e Yardım Eli

Bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk ve farkındalık projelerine imza atan Sincan Belediyesi’nden Afrin’e yardım eli uzanıyor. Sincan Belediyesi; zorlu bir coğrafyada, zorlu şartlarda mücadele eden Kahraman Mehmetcik ve teröristlerden temizlenen bölgelerde yaşayan halka dağıtılmak üzere yardım kampanyası başlatıyor. Toplanan ihtiyaç malzemeleri 7 Nisan’da Lale Meydanı’ndan yola çıkacak.


Suriye'nin Afrin bölgesini terör örgütlerinden arındırmaya yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatına ilk günden bu yana tam destek veren Sincan Belediyesi Afrin’e yardım için harekete geçti.


AFRİN’E VATANDAŞLARDAN DA DESTEK
Her yerde yardıma ihtiyaç duyan insanlara el açmaya devam eden Sincan Belediyesi vatandaşların da desteğini bekliyor. Bölge halkına dağıtılmak üzere kuru bakliyatbebek bezi, kıyafet, ayakkabı ve temizlik malzemesi gibiyardımlara ihtiyaç duyuluyor.Kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşlar için Sincan Lale Meydanı’nda yardım tırı yerini alacak.


AFRİN’E YARDIM TIRI LALE MEYDANI’NDAN KALKACAK
İhtiyaçları gidermek amacıyla Sincan Belediyesi toplanan yardım malzemelerini Afrin’e tırlarla ulaştıracak. Toplanan malzemeler tıra yüklendikten sonra Lale Meydanı’ndan 7 Nisan’da dualarla yola çıkacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.