ankahaber

Gündemde Bugün-13 Ekim 2019 Pazar

Başlıklar

13 Ekim 2019 Pazar, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE

-Hudutlarımızın güvenliğini sağlamak, sınırlarımızın güneyinde bir terör koridoru oluşturulmasını engellemek, DEAŞ ve PKK/KCK/PYD-YPG başta olmak üzere milli güvenliğimize tehdit oluşturan terör örgütleri ve teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin gelişmeler ve dünyadaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-A Milli Futbol Takımımız, 14 Ekim'de Fransa ile deplasmanda oynayacağı 2020 Avrupa Şampiyonası Eleme karşılaşması için Türk Hava Yolları'na ait uçakla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Paris'e gidecek. (Saat:11.45)

-Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftası Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol - OGM Ormanspor,  Frutti Extra Bursaspor - Pınar Karşıyaka, Teksüt Bandırma BK - Anadolu Efes, Sigortam.Net İTÜ BB - Darüşşafaka Tekfen karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (Saat:13.00-15.15-17.30-20.00)

-Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin ilk haftası Nilüfer Bld. – Galatasaray karşılaşmasıyla tamamlanacak. (Saat:19.00)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.