ankahaber

Gündemde Bugün-19 Mayıs 2018 Cumartesi

Başlıklar

19 Mayıs 2018 Cumartesi, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Gençler ve Sporcular ile iftar edecek. (Saat:20.07)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Gençler ve Sporcular ile İftar yemeğine katılacak. (Saat:20.07)

BAŞBAKAN YARDIMCISI AKDAĞ İSTANBUL'DA

-Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ, Başbakanlık Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğü'nde Filistine Umut Ol Kampanyasının tanıtımına katılacak. (Saat:13.30) 

BAKAN ZEYBEKCİ DENİZLİ'DE

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Bayramyeri Meydanı Seçim Ofisi açılışına ve Akkonak Mahallesi İftar Programına katılacak. (Saat:15.00-20.16)

CHP CUMHURBAŞKANI ADAYI İNCE'NİN PROGRAMI

-CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Samsun’da Cumhurbaşkanı Adaylığı Manifestosu Tanıtım Toplantısı’na katılacak, Samsun’da ve Sinop'ta miting düzenleyecek. (Saat:13.00-14.00-18.00)

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI VE CUMHURBAŞKANI ADAYI AKŞENER'İN PROGRAMI

-İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, Anıtkabir'de olacak. Akşener Bayraklı Kapı'dan "Gençlerle" birlikte giriş yapacak ve Ankara'da, ATO Kongre Merkezi Congresium'da  iftarı gençlerle birlikte yapacak. (Saat:10.00-20.07)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Tel Aviv'deki Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve Gazze sınırındaki gelişmeler takip edilecek.

-ABD'nin İran nükleer anlaşmasından çekilme kararının ardından yaşanan gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-2017-2018 Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu, Fenerbahçe-Atiker Konyaspor, Göztepe-Galatasaray, Medipol Başakşehir-Kasımpaşa, Beşiktaş-Demir Grup Sivasspor maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:19.00-19.00-19.00-19.00)  

-Spor Toto Süper Lige çıkacak son takım Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü-Büyükşehir Belediye Erzurumspor arasında oynanacak Play off final müsabakası ile belli olacak. (Saat:21.30)

-Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde play-off final serisinin üçüncü maçında Fenerbahçe ile Yakın Doğu Üniversitesi Metro Enerji Spor Salonu'nda karşılaşacak. (Saat:14.00)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.