Öne Çıkanlar terörist Koronavirüs abd rusya chp CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündem özeti tbmm Pandemi ATO Başkanı Gürsel Baran cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan

İletişim Başkanlığı’ndan Emine Erdoğan İçin 'Helikopter Pisti' Yapıldığı İddialarına Dair Açıklama

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan için helikopter pisti yapıldı.” iddiasını yalanladı. 

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle:

"Bazı basın yayın organlarında yer alan, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan için helikopter pisti yapıldı.” iddiası doğru değildir.

Ankara Polatlı’daki bahse konu helikopter pisti, iddia edilenin aksine Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) tarafından daha önce inşa edilmiş ve Polatlı Tarım İşletmesi'nin kullanımına sunulmuştur. 

Ayrıca söz konusu pist, olası acil durum ve orman yangınları esnasında da kullanılmak üzere yapılmıştır.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi için helikopter pisti yapıldığı iddialarının, kamuoyunu manipüle etmek amacıyla medyaya servis edildiği belirlenmiştir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.