ankahaber

Gündemde Bugün-2 Eylül 2017 Cumartesi

Başlıklar

2 Eylül 2017 Cumartesi Gündemi, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE
-
Siyasi partiler arasında bayramlaşma ziyaretleri gerçekleştirilecek.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ ANKARA'DA
-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genel Merkez Tören Salonu'nda Partisi'nin Bayramlaşma Törenine katılacak. (Saat:14.00)
 

BAKAN ÖZLÜ DÜZCE'DE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Belediyesi Kültür Merkezi'nde Düzce Valilik-Düzce Belediyesi Bayramlaşma, Düzce İl Teşkilatı Bayramlaşma törenlerine katılacak, Cumayeri, Çilimli, Gümüşova ve Gölyaka İlçelerini ziyaret edecek. (Saat:11.00-14.00-15.00-17.00-19.00-20.00)     

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR'DA
-
Orman Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Valiliği Resmi Bayramlaşma Merasimine katılacak, AK Parti İl Teşkilatı ile Bayramlaşma Merasimi ve 5 Adet Bayram Müjdesinin Açıklanması, Sandıklı İlçesinde Bayramlaşma Merasimine ve  Şuhut’ta Bayramlaşma Merasimine katılacak. (Saat:11.00-14.00-16.30-18.00) 

DÜNYA-DİPLOMASİ
-
Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

GÜNCEL
-Diyanet İşleri Başkan Vekili Dr. Ekrem Keleş, basın mensupları ve hac organizasyonu içinde yer alan ekip başkanları ile bayramlaşma programına katılacak. (Saat:10.00)

SPOR
-Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonasının üçüncü gününde A, B, C ve D gruplarında oynanacak  ikinci müsabakalar ile devam edecek. D Grubu'nda mücadele eden Türkiye, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda Büyük Britanya ile karşılaşacak. (Saat:21.00)
-2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 7. hafta, D, G ve I gruplarında yapılacak 9 maçla tamamlanacak. I Grubu'nda yer alan Türkiye, deplasmanda Ukrayna ile Kharkiv'de karşı karşıya gelecek. (Saat:21.45)
-Dünya Judo Şampiyonası Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de devam ediyor.

 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.