ankahaber

Gündemde Bugün-21 Kasım 2017 Salı

Başlıklar

21 Kasım 2017 Salı Gündemi, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuşacak ve Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde Elektrik Santralleri toplu açılış törenine katılacak. (Saat:11.30-14.00)

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-AK Parti, CHP ve HDP Grupları toplanacak. (Saat:11.30-13.30-12.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Grup toplantısına, Antalya Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar kurultayına ve Uluslararası E-Ticaret Konferansına katılacak. (Saat:11.30-16.00-18.00)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, TOBB İkiz Kulelerde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sanayi Odaları Konsey Toplantısına katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Antalya Belek Maxx Royal Otel'de “Uluslararası E-Ticaret Zirvesi Bakanlar Toplantısı"ve Başbakan  Sayın Binali Yıldırım'ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek "E-Ticaret Zirvesi Kapanış"ına katılacak. (Saat:09.30)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul'da Vergi Kanunu ve Bazı Kanunlarda değişiklik öngören torba tasarının görüşmelerine devam edilecek. (Saat:15.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Bakanlığa bağlı kuruluşların 2018 Yılı Bütçesi görüşülecek. (Saat:10.00)

-TBMM Adalet Anayasa Karma Komisyonu (3. Hazırlık Komisyonunun ''Ağrı Milletvekili Leyle ZANA'nın 3/1171 ESAS numaralı devamsızlık dosyası hakkındaki''Raporu) (Saat:15.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan ve MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:14.00-14.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak-Eylül 2017 Yapı İzin İstatistiklerini ve 2016 yılı Belediye Su İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sanayi Odaları Konsey Toplantısı TOBB İkiz Kulelerde gerçekleştirilecek. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Arakan'da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları takip ediliyor.

-Katar ile bazı arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş G Grubundaki 5. maçında Vodafone Park'ta Portekiz temsilcisi Porto ile karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.