ankahaber

Gündemde Bugün-24 Eylül 2018 Pazartesi

Başlıklar

24 Eylül 2018 Pazartesi, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM 73. Genel Kurulu Genel Görüşmelerine Katılmak Üzere bulunduğu ABD’de düzenlenecek Küresel Mülteci Mutabakatı Yüksek Düzeyli etkinliğine katılacak. 

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, HDP Grup Başkanvekili Fatma Kurtulan ve İYİ Parti Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-13.00-14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Temmuz ayı İnşaat Maliyet Endeksini, Eylül ayı Sektörel Güven Endekslerini ve 2017 yılı Gelir ve Yaşam Koşulları Araştırması Bölgesel Sonuçları açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Eylül ayı İmalat Sanayi Kapatise kullanım oranını ve İktisadi Yönelim istatistikleri ve Reel Kesim Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:14.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararları sonrasındaki gelişmeler, yurt içinde ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 6. haftası Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle tamamlanacak. (Saat:21.00)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.