ankahaber

Gündemde Bugün-3 Ağustos 2019 Cumartesi

Başlıklar

3 Ağustos 2019 Cumartesi, güne damgasını vuran konular, görüşmeler

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeşilköy'de İstanbul Süryani Kadim Vakfı Mor Efrem Süryani  Kadim Ortodoks Kilisesi Temel Atma Törenine katılacak. (Saat:14.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şavşat ve Ardanuç Belediyelerini ziyaret ederek halka hitap edecek ve Ardahan 18. Ulusal Kültür Sanat ve Bal Festivali'ne katılacak. (Saat:12.00-16.00)

BAKAN SELÇUK İSTANBUL'DA

-Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Darülaceze Başkanlığı tarafından düzenlenecek "Darülaceze Buluşması"na katılacak. (Saat:09.00)

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI AKŞENER'İN PROGRAMI

-iYİ Parti’nin 4.Olağanüstü Kurultayı Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde yapılacak. (Saat:11.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-A Milli Kadın Voleybol Takımı; 2020 yılında Japonya’nın başkenti Tokyo’da düzenlenecek Olimpiyat Oyunları’na katılacak ülkelerin belirleneceği Kıtalararası Olimpiyat Elemeleri’ndeki B Grubundaki 2. maçında Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. (Saat:10.00)

-Spor Toto Süper Lig ve 1. Lig takımlarının hazırlık kampları ve transfer çalışmaları takip ediliyor.

-Galatasaray, 2019-2020 sezonu hazırlıkları kapsamında Yunanistan’ın Panathinaikos takımı ile özel maçta Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı'nda karşı karşıya gelecek. (Saat:21.00)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.