ankahaber

Ruhani: ABD’nin Komplolarını Etkisiz Hale Getireceğiz

Dünya

ABD Başkanı Donald Trump'ın ülkesinin İran ile yapılan nükleer antlaşmadan çekileği açıklaması ve bölgesel sorunlar nedeniyle Tahran ile Washington arasındaki gerginlik sürerken İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, “ABD, Siyonist ve gerici Arap birliğinin komplolarını etkisiz hale getireceğiz” dedi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın ülkesinin İran ile yapılan nükleer antlaşmadan çekileği açıklaması ve bölgesel sorunlar nedeniyle Tahran ile Washington arasındaki gerginlik sürerken İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani,  “ABD, Siyonist ve gerici Arap birliğinin komplolarını etkisiz hale getireceğiz” dedi.

Mehr News’a göre, Cumhurbaşkanı Ruhani, yaptığı Doğu Azerbaycan ziyareti kapsamında Tebriz’in Tahti Stadyumu’nda halka seslendi. “Halkımızın yaşamıyla piyasanın huzurunu koruyacağız” diyen Ruhani şöyle konuştu:

“ABD, Siyonist ve gerici Arap birliğinin İran halkının gelişimi üzerinde yapmayı amaçladığı komploları etkisiz hale getireceğiz. Beyaz Saray sakinleri de taahhütlerine bağlı kalıp kalmamaları fark etmeksizin İran milletinin onların karşısında dimdik duracağını fark etmeli.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.