ankahaber

Akbank Sanat Dans Seçmelerine Davet Ediyor

Kültür-Sanat

Akbank Sanat, 11-13 Aralık tarihleri arasında CompanyRAu’nun yeni projesi için yapacağı dans seçmelerine ev sahipliği yapıyor. Korhan Başaran’ın artistik direktörlüğünde gerçekleşecek proje, tüm profesyonel dansçıları davet ediyor. Yeni enerjilerle tanışmayı ve çalışmayı hedefleyen CompanyRAu’nun yeni projesi Ocak 2019’da hayata geçecek..

Akbank Sanat, 11-13 Aralık tarihleri arasında CompanyRAu’nun yeni projesi için yapacağı dans seçmelerine ev sahipliği yapıyor. Korhan Başaran’ın artistik direktörlüğünde gerçekleşecek proje, tüm profesyonel dansçıları davet ediyor. Yeni enerjilerle tanışmayı ve çalışmayı hedefleyen CompanyRAu’nun yeni projesi Ocak 2019’da hayata geçecek.

CompanyRAu’nun artistik direktörü Korhan Başaran, İstanbul ve New York arasında çalışmalarını sürdüren bağımsız bir sanatçı ve koreograf. Başaran, Türkiye’de Tatbikat Sahnesi’yle de hem koreograf / eğitmen hem de oyuncu olarak sahne alıyor.Korhan Başaran,son olarak Ekim ayında Boston’un ünlü müzik ve sanat okulu Berklee Koleji bünyesindeki Boston Konservatuvarı dansçıları ile yeni bir eser üzerinde çalıştı.

İlgilenen dansçılar info@companyrau.com adresine CV’lerini gönderebilirler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.