ankahaber

Kılıçdaroğlu Türkmen’in İstifasını İstedi

Politika

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen’in, iletişim giderleri ile ilgili yaşanan fatura krizinden sonra TBMM Başkanlık Divanı üyeliğinden istifasını istedi. Türkmen’in istifasının ise henüz Başkanlık Divanı’na ulaşmadığı öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen’in, iletişim giderleri ile ilgili yaşanan fatura krizinden sonra TBMM Başkanlık Divanı üyeliğinden istifasını istedi. Türkmen’in istifasının ise henüz Başkanlık Divanı’na ulaşmadığı öğrenildi.

CHP’li  TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Elif Doğan Türkmen’in, 2016 yılına ait,  1 milyon 200 bin TL'lik haberleşme gideri ile yaşanan fatura krizi tartışmaları sürerken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan, “divan üyeliğinden” istifası istendi.Türkmen’in Ocak ayına ait iletişim giderlerinin ise 8 yüz bin çıkması tartışmaların dozunu artırdı. Toplam iletişim giderlerinin 2 milyonu aşması üzerine CHP’de de rahatsızlık başladı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun bugün Elif Doğan Türkmen’den, Divan üyeliğinden istifasını istediği duyuruldu. Ancak, Elif Doğan Türkmen’in istifasının henüz TBMM Başkanlık Divanı’na ulaşmadığı öğrenildi. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.