ankahaber

A Milli Erkek Takımımız İspanya’yı Mağlup Etti

Spor

Çin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 2019 FIBA Basketbol Dünya Kupası’na katılabilmek için ikinci turda I Grubu’nda yer alan A Milli Erkek Takımımız, İspanya'yı 71-67 mağlup etti.

Çin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 2019 FIBA Basketbol Dünya Kupası’na katılabilmek için ikinci turda I Grubu’nda yer alan A Milli Erkek Takımımız, İspanya'yı 71-67 mağlup etti. 


Çin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 2019 FIBA Basketbol Dünya Kupası’na katılabilmek için ikinci turda I Grubu’nda yer alan A Milli Erkek Takımımız, İspanya'yı 71-67 yendi. Millilerimiz, I Grubu’ndaki 10. maçında 2 Aralık Pazar günü 21:00’de deplasmanda Karadağ ile karşılaşacak. Ay-yıldızlı ekibimiz Karadağ'ı mağlup etmesi halinde Dünya Kupası'na gitmeyi matematiksel olarak garantileyecek.

İlk periyodu 15-15 eşitlikle tamamlanan karışalşamın ilk yarısında A Milli Erkek basketbol Takımımız ilk yarıyı 36-34 önde tamamladı. Üçüncü çeyrektede Metecan Birsen’in turnikesi ile hücumda skor üreten Ay-yıldızlılarımız, üstünlüğünü de korudu. Son bölümde hücumlarda topu iyi paylaşan millilerimiz final periyoduna 56-48 önde tamamladı.

Final periyodu kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Maçın bitimine 45 saniye kalal 67-67 eşitlikle girilen mücadelede millilerimiz, Semih Erden’in pota altı basketi ve sonrasında da savunmadaki etkili oyunuyla maçtan 71-67 galibiyetle ayrıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.