ankahaber

Voleybol Heyecanı Bu Akşam: Türkiye-Sırbistan

Spor

Antalya'da 11 Eylül’e kadar kamp yapacak olan A Kadın Voleybol Milli Takımı kamp dönemi içerisinde Sırbistan Milli Takımı ile Gloria Sport Arena’da üç antrenman maçı yapacak. 

Antalya 11 Eylül’e kadar kamp yapacak olan A Kadın Voleybol Milli Takımı kamp dönemi içerisinde Sırbistan Milli Takımı ile Gloria Sport Arena’da iki antrenman maçı yapacak. 
 
Kırmızı beyazlılar, Sırbistan Milli Takımı ile antrenman maçlarını bugün saat 18.00’da ve 11 Eylül Pazartesi günü yapacak.
 
Azerbaycan ve Gürcistan’ın ortaklaşa ev sahipliğini üstlendiği ve 22 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonası Finalleri’nde 16 takım bulunuyor. C Grubu’nda yer alan Milli Takım, Rusya, Bulgaristan ve Ukrayna milli takımlarıyla mücadele edecek. Milli Takımı grup müsabakalarını Bakü’de oynayacak.
 
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Milli Takımlardan ve Basından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kurtaran Mumcu’nun seyrettiği ilk antrenman maçından, Milli Takım, 27-25, 22-25, 25-21 ve 25-17’lik setlerle 3-1 galip ayrılmıştı.
 
 
 
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.