ankahaber

Bakanlık "Kıdem Tazminatı Yarıyamı Düşecek" Haberi Görüşümüz Değil Uzmanlık Tezi

Türkiye

Kalkınma Bakanlığı, kıdem tazminatlarının yarıya düşmesi önerisinin bakanlığın resmi görüşü değil, sadece bir uzman yardımcısının çalışması olduğunu bildirdi. Kalkınma Bakanlığı söz konusu haberle ilgili “23 Nisan 2016 tarihinde Hürriyet  Gazetesinin 1.

Kalkınma Bakanlığı, kıdem tazminatlarının yarıya düşmesi önerisinin bakanlığın resmi görüşü değil, sadece bir uzman yardımcısının çalışması olduğunu bildirdi.

Kalkınma Bakanlığı söz konusu haberle ilgili “23 Nisan 2016 tarihinde Hürriyet  Gazetesinin 1. sayfasında Kalkınma Bakanlığının görüşüymüş, önerisiymiş gibi, bir uzmanlık tezinden yola çıkılarak, doğruluğu olmayan, işverenlerimiz ve çalışanlarımız açısından son derece önemli bir konuda  kamuoyunu yanlış bilgilendiren ‘Kıdemde Tartışılacak Öneri’ ‘Kalkınma Bakanlığı Kıdem Tazminatı Yarıya Düşsün Diyor’ ‘Şok Öneri’  başlıklı haber yapılmıştır.  Sözkonusu uzmanlık tezi, uzman yardımcılığından uzmanlığa geçiş için hazırlanan bir çalışmadan ibaret olup,  Kalkınma Bakanlığı'nın görüşünü yansıtmamaktadır” bilgisini verdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.