ankahaber

Gündemde Bugün - 18 Haziran 2016 Cumartesi

Türkiye

18 Haziran 2016 Cumartesi gündem özetleri, güne damga vuran konular ve görüşmeler

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTANBUL'DA
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Tersanesi Komutanlığı'nda, Burgazada Korveti’nin denize indirilmesi ve Kınalıada  Korveti’nin ilk kaynak törenine katılıyor. (Saat: 14.00)
-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda, Antik Çağdan 21. Yüzyıla Büyük İstanbul Tarihi Eseri Tanıtım Programı'na katılıyor. (Saat: 18.00)
-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yenikapı Sahili'nde, İstanbul yöneticileri ve il protokolü ile düzenlenen iftara katılıyor. (Saat: 20.47)
 
BAŞBAKAN YILDIRIM İSTANBUL VE İZMİR'DE
-Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Tersanesi Komutanlığı'nda, Burgazada Korveti’nin denize indirilmesi ve Kınalıada  Korveti’nin ilk kaynak törenine katılıyor. (Saat: 14.00)
-Başbakan Yıldırım, İzmir Kaya Thermal Otel'de, şehit aileleri ile düzenlenen iftara katılıyor. (Saat: 20.46)
 
CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU İSTANBUL'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Steigenberger Hotel Maslak Sarıyer'de, Turizm Sektörünün Krizi ve Belediyelerimiz konulu toplantıya katılıyor ve toplantının ardından basın açıklamasında bulunuyor. (Saat: 15.00)

MHP’DE GÖZLER 19 HAZİRAN’DA
-MHP’de gözler Çağrı Heyeti’nin belirlediği 19 Haziran’da. Tüzük değişikliğinin yapılacağı kurultayda yeterli delege sayısına ulaşılırsa genel başkanlık seçimi yapılabilecek.
 
BAKAN ÖZLÜ DÜZCE'DE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Valiliği tarafından düzenlenen iftara katılıyor. (Saat: 20.38)
 
BAKAN IŞIK İSTANBUL VE İZMİR'DE
-Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İstanbul Tersanesi Komutanlığı'nda, Burgazada Korveti’nin denize indirilmesi ve Kınalıada  Korveti’nin ilk kaynak törenine katılıyor. (Saat: 14.00)
-Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İzmir Kaya Thermal Otel'de, şehit aileleri ile düzenlenen iftara katılıyor. (Saat: 20.46)
 
BAKAN ELVAN MERSİN'DE
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, şehir hastanesinde incelemelerde bulunuyor, hal esnafı ile düzenlenen iftar programına katılıyor ve esnaf ziyareti gerçekleştiriyor. (Saat: 16.00/20.11/23.00)
 
BAKAN AĞBAL BAYBURT'TA
Maliye Bakanı Naci Ağbal, çeşitli ziyaretler ve programlara katılıyor. (Saat: 11.00-20.00)
 
BAKAN ÇELİK ADIYAMAN VE ŞANLIURFA'DA
-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, TPAO Toplantı Salonu'nda, Tarım Ortak Akıl Toplantısı'na katılıyor. (Saat: 11.30)
-Bakan Çelik, Şanlıurfa Rabia Meydanı'nda, partisinin il başkanlığı ile Haliliye Belediye Başkanlığı'nın düzenlediği iftara katılıyor. (Saat: 19.56)
 
BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ'DE
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Yahyalı ve Develi gençlik merkezlerinin açılışlarına ve Develi'de düzenlenen iftara katılıyor. (Saat: 17.00-19.00-20.16)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-mun, Yunanistan ziyareti kapsamında Başbakan Aleksis Çipras ve Dışişleri Bakanı Nikos Kocias ile bir araya gelecek, Midilli’deki göçmen kamplarını ziyaret edecek.
-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.
 
SPOR
-Avrupa Futbol Şampiyonası'nda, günün ilk maçında E Grubu'nda Belçika-İrlanda , F Grubu'nda da İzlanda-Macaristan ve Portekiz-Avusturya maçları oynanacak. (Saat: 16.00-19.00-22.00)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.