ankahaber

Gündemde Bugün - 25 Haziran 2016 Cumartesi

Türkiye

25 Haziran 2016 Cumartesi gündem özeti, güne damga vuran konular ve görüşmeler

BAŞBAKAN YILDIRIM İSTANBUL'DA
-Başbakan Binali Yıldırım, Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde, sivil toplum kuruluşları temsilcilerini ve Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Kırkpınar Güreş Ağası Seyfettin Selim’i kabul ediyor. (Saat: 15.00/16.30)
-Başbakan Yıldırım, Yenikapı Miting Alanı'nda, partisinin il başkanlığı ile düzenlenen iftar yemeğine katılıyor. (Saat: 20.49)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ İSTANBUL'DA
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Sancaktepe'deki Salon Semazen'de Karadenizli iş adamlarının düzenlediği iftara katılacak. (Saat:20.49)

BAŞBAKAN YARDIMCISI CANİKLİ GİRESUN'DA

-Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Valiliği, Belediyeyi, Jandarma Bölge Komutanlığını ve Giresun Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret edecek, AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısına katılacak, Valilik ile Belediyenin iftar programına iştirak edecek. (Saat: 13.30-20.13)

BAKAN YILMAZ SİVAS'DA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Valiliği ziyaret edecek, şehit ve gazi yakınlarıyla bir otelde iftarda buluşacak. (Saat: 18.00-20.10)

BAKAN TÜFENKCİ MALATYA'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Darende Belediyesinin düzenlediği iftar programına katlıyor. (Saat: 20.03)
 
BAKAN SOYLU İSTANBUL'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği tarafından düzenlenen iftara katılıyor. (Saat: 20.49)
 
BAKAN IŞIK MARDİN'DE
-Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, valiliği ve partisinin il başkanlığını ziyaret ediyor, bisiklet dağım törenine katılıyor, Midyat Belediye Başkanlığı'nı ziyaret ediyor ve iftar programına katılıyor. (Saat: 12.00/13.00/14.30/ 17.15/19.45)
 
BAKAN ÖZLÜ DÜZCE'DE

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Akçakoca Karatavuk Köyü'nde düzenlenen iftara katılıyor. (Saat: 20.39)

BAKAN AKDAĞ ERZURUM'DA
-Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ambulans dağıtım törenine katılacak, AK Parti İl Başkanlığının 3. Geleneksel Ahde Vefa İftar Programı'na iştirak edecek.
(Saat: 14.00-19.45)

BAKAN AVCI ANTALYA'DA
-Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Demre'de Likya Medeniyetler Müzesi’nin açılışına katılacak, Valiliği, Belediye Başkanlığını ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, turizm sektörü temsilcileriyle bir otelde iftar yapacak. (Saat:15.30-20.29)
 
DÜNYA-DİPLOMASİ
-Birleşik Krallık'taki Avrupa Birliği referandumunun sonucunun yankıları takip ediliyor.
-İtalya Başbakanı Matteo Renzi, referandumun sonucuna ilişkin Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ile görüşecek.
-Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, resmi ziyaret gerçekleştireceği Çin'de mevkidaşı Şi Cinping ile görüşecek.
-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

KÜLTÜR - SANAT
-Ezgi sanatçıları Eşref Ziya Terzi, Taner Yüncüoğlu, Abdülbaki Kömür, Aykut Kuşkaya, Hakan Aykut, İstanbul Büyükşehir Belediyesince düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında, Yenikapı sahilinde "Ezgi Gecesi" konseri verecek. (Saat: 23.30)

SPOR
-2016 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda İsviçre-Polonya, Galler-Kuzey İrlanda ve Hırvatistan-Portekiz maçları oynanacak.
(Saat:16.00-19.00-22.00)
-Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'da bu yıl yapılacak İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası ve 2017 İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları ile ilgili basın bilgilendirme toplantısı yapacak. (Saat:14.00)
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.