ankahaber

Gündemde Bugün-8 Ocak 2017 Pazar

Türkiye

8 Ocak 2017 Pazar gündem özeti, güne damga vuran konular ve görüşmeler

TÜRKİYE
-İstanbul Ortaköy'de ve İzmir'de meydana gelen saldırı sonrası gelişmeler takip ediliyor.

-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-
Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Irak'ta, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani ve Başbakanı Neçirvan Barzani ile ayrı ayrı görüşecek.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu, CHP Parti Meclisi (PM) Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:12.00) 

BAKAN ARSLAN VE ÇAĞATAY KILIÇ KARS'TA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile  Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sarıkamış'ta "Türkiye Şehitleriyle Yürüyor" Anma Yürüyüşü ve Şehitleri Anma programına katılacak. (Saat:10.00-12.00)

BAKAN AĞBAL BAYBURT'TA
-Maliye Bakanı Naci Ağbal, merkez ve köy muhtarları ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile toplantı yapacak, esnaf ziyaretinde bulunacak.
(Saat:09.30-11.00-13.30)

SPOR
-Futbolda Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. hafta erteleme maçında Amed Sportif Faaliyetler ile Gençlerbirliği, Antalya'da Mardan Stadı'nda karşı karşıya gelecek. (Saat:14.00)
-Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 14. hafta, Darüşşafaka Doğuş-Demir İnşaat Büyükçekmece, Anadolu Efes-Galatasaray Odeabank, Beşiktaş Sompo Japan-Fenerbahçe, Muratbey Uşak-Gaziantep Basketbol maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:15.30-18.00-20.30-16.00)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.