ankahaber

Nusaybin'de Operasyonlarda Bir Asker Şehit Oldu

Türkiye

Mardin’in Nusaybin ilçesinde düzenlenen operasyonlar esnasında terör örgütünün gerçekleştirdiği silahlı saldırı sonucu bir asker şehit oldu. Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, bugün Mardin’in Nusaybin ilçesinde düzenlenen operasyonlar s

Mardin’in Nusaybin ilçesinde düzenlenen operasyonlar esnasında terör örgütünün gerçekleştirdiği silahlı saldırı sonucu bir asker şehit oldu.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, bugün Mardin’in Nusaybin ilçesinde düzenlenen operasyonlar sırasında yapılan silahlı saldırı sonucu bir asker şehit oldu. Yapılan açıklamada, ağır yaralanan askerin derhal hastaneye sevk edildiği ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve saat 08.35’te şehit olduğu belirtildi.

Açıklamada, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.