Öne Çıkanlar terörist İsrail fenerbahçe Opeth Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Liaoning Kuşadası Belediyesi Haberleri kültür ve turizm bakanlığı Anket Judas Priest Koronavirüs entube hasta sayısı Entube hasta sayısı

“Bu Milli Güvenlik Meselesidir!”

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, Irak asıllı olduğu belirtilen Y.K. isimli öğrencinin, okulu basıp, öğretmeni İbrahim Oktugan'ı silahla öldürmesinin ardından olaya ilişkin değerlendirmede bulundu. Yalçın, ülkenin göçmen sorununu bir kez daha gündeme taşıdı.



Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, yaptığı açıklamada göçmen sorununun Türkiye'nin milli güvenlik sorunu olduğunu vurguladı. Yalçın, öğretmenlerin ülke sınırları gibi korunamadığını söyleyen Yalçın açıklamasında şunları söyledi:" Türkiye'nin milli güvenliği ve toplumsal huzuru açısından son derece endişe verici bir olayı hep birlikte yaşadık. Eyüpsultan'daki Özel Eyüpsultan Final Akademi Anadolu Lisesi'nde meydana gelen ve öğretmenimiz İbrahim Oktugan'ın silahla öldürülmesi, sadece bir okulun değil, tüm ülkenin yüreğini dağlamıştır. Bu elim olay, göçmen sorununun Türkiye'nin milli güvenlik meselesi olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir. Ülkemiz sınırlarının etkili bir şekilde korunamadığı ve göçmen politikalarının yeterince etkili olmadığı bir ortamda, benzer trajedilerin önüne geçmek imkansızdır.

Anadolu Birliği Partisi olarak, bu tür olayların bir daha yaşanmaması için iktidarı daha etkin önlemler almaya çağırıyoruz. Göçmenlerin ülkemize entegrasyonunu sağlarken, aynı zamanda ülkemizin güvenliğini de sağlayacak politikaların hayata geçirilmesi gerekmektedir. Öğretmenimiz İbrahim Oktugan'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bu tür acı olayların bir daha yaşanmaması dileğiyle, tüm toplumu birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye davet ediyorum"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.