ankahaber

TŞOF Başkanı Ankara saldırısını kınadı

Türkiye

ANKARA(ANKA) -TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, “Bu hain saldırı barış, kardeşlik ve hoşgörüye tahammülü olmayan masum insanların canına kasteden terörün her türlüsünü şiddetle kınıyoruz” dedi. Önceki gün Ankara Tren Garın’da meydana gelen bombalı saldırıya

ANKARA(ANKA) -TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, “Bu hain saldırı barış, kardeşlik ve hoşgörüye tahammülü olmayan masum insanların canına kasteden terörün her türlüsünü şiddetle kınıyoruz” dedi.

Önceki gün Ankara Tren Garın’da meydana gelen bombalı saldırıya ilişkin yazılı açıklama yapan TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, “Bu hain saldırı barış, kardeşlik ve hoşgörüye tahammülü olmayan masum insanların canına kasteden terörün her türlüsünü şiddetle kınıyoruz” dedi.

 -“TOPLUM OLARAK SAĞDUYU İLE HARAKET ETMELİYİZ”-

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, “Ülke olarak tarihimizin en büyük katliamını yaşadık. Bu acıyı içimizde en derin şekilde ülkemize, insanımıza ve bize yaşatanlar en kısa zamanda ele geçirilerek yüce Türk Adaletinin önüne çıkarılmalıdır. Çok sayıda vatandaşımızın ölümüne ve yaralanmasına yol açan insanlık dışı saldırıyı Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) adına şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Son zamanda artan bu tür terör eylemleri ülkemizin birlik, beraberlik, huzur ve kardeşliğine yapılmıştır. Bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumalı, heyecana meydan vermeden aklıselimle hareket etmeliyiz. Çünkü hiçbir sorun şiddet ve kanla çözülemez. Şiddetten bir çözüm veya gelecek bekleyenler insanlıktan nasibini almamış gözleri dönmüş kandan beslenenlerdir. Bunların insanlıkla hiçbir ilgisi olamaz. Bu çirkin saldırıları gerçekleştirenlere karşı biz birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklardır. Devlet olarak güçlüyüz ve bu saldırılarında üzerinden geleceğimize inancımız sonsuzdur. Bu hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.