ankahaber

Ruhi Su Bakırköy’de Anılacak

Yerel

Bakırköy Belediyesi ve Ruhi Su Kültür ve Sanat Derneği (RSKD) tarafından düzenlenen “ 2. Ruhi Su Şiir Ödülü ve Anma Etkinliği” 21 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’da Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde yapılacak.

Bakırköy Belediyesi ve Ruhi Su Kültür ve Sanat Derneği (RSKD) tarafından düzenlenen  “ 2. Ruhi Su Şiir Ödülü ve Anma Etkinliği” 21 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’da Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde yapılacak.

2. Ruhi Su Şiir Ödülü ve Anma Etkinliği, 21 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’da Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde yapılacak. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek, etkinlikte Ruhi Su Dostlar Korosu konser verecek.RSKD Başkanı Ilgın Su, Başkan Kerimoğlu ve Ruhi Su Şiir Ödülü Seçici Kurul Başkanı Cevat Çapan’ın açılış konuşmasıyla başlayacak ücretsiz etkinlikte sempozyumlar da yapılacak. “Asuman Susam Şiiri” üzerine yapılacak birinci oturuma Mahmut Tanyürek, Zeynep Direk, Enis Rıza Sakızlı, Hayri K. Yetik ve Şükran Yücel konuşmacı olarak katılacak. “Ruhi Su Sesi ve İzi” konulu ikinci oturumda da Asuman Susam, Rahmi Saltuk, Metin Turan, Alper Meral ve Sezai Sarıoğlu konuşacak.

Öte yandan Cevat Çapan’ın başkanlığında Ahmet Telli, Latife Tekin, Hüseyin Ferhad, Asuman Susam, Haydar Ergülen ve Mehmet Gözen’den oluşan jürinin Ruhi Su Şiir Ödülü’ne layık bulduğu İsmail Mert Başat’a da etkinlik sırasında ödülü verilecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.