Öne Çıkanlar PKKKCK Cetchy 6 aylık enflasyon Emniyet Genel Müdürlüğü başdanışman kafkas adet gecikmeleri 18 Eylül 2024 Gündem Özeti meteoroloji genel müdürlüğü asgari ücret büyükelçi eşleri şırnak cizre

Bahçeli: Ne PKK, Ne FETÖ Türkiye’yi Dize Getiremeyecek, Bizi Yolumuzdan Döndüremezler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Ne PKK, ne FETÖ, ne de bir başka muhasım odak Türkiye’yi dize getiremeyecektir. Bizi korkutamazlar. Bizi yolumuzdan döndüremezler. Aziz şehitlerimizin beklediği de budur” dedi.

MHP lideri Bahçeli, Ankara Kızılcahamam’da düzenlenen “Ülkücü Şehitleri Anma Günü” programında konuştu. Geriye dönüp bakınca kendilerini utandıracak, kahredecek bir olumsuzluğun olmadığını söyleyen Bahçeli, Milliyetçi-Ülkücü Hareketin, aleyhinde propagandalara provokasyonlara, iftira ve karalamalara rağmen Türkiye’nin hak ve hukukunu müdafaa konusunda özverili, sorumlu ve fedakarca tavır sergileyeceğini söyledi.

“BİZDEN SANDIKLARIMIZIN KARANLIK YÜZLERİNE ŞAHİTLİK ETTİK”
Bahçeli, Milliyetçi-Ülkücü hareketi anlattığı konuşmasında, “Gün geldi, nefesi yetişmeyenler geriye düştü. Gün geldi, nefislerine tutsak düşmüş, dünyevi menfaatlerini davanın önüne çıkaranlar gevşeklik gösterip yanlışa girdi. Bizden sandıklarımızın karanlık yüzlerine, işbirlikçi niyetlerine, şer oyunlarına şahitlik ettik. Melanet saldırı ve melun senaryolara muhatap kaldık, ama eğilmedik, ezilmedik” ifadelerini kullandı.

“NE PKK, NE FETÖ, NE DE BİR BAŞKA MUHASIM ODAK TÜRKİYE’Yİ DİZE GETİREMEYECEK”
Konuşmasında terörle mücadeleye de değinen Bahçeli, “Ne PKK, ne FETÖ, ne de bir başka muhasım odak Türkiye’yi dize getiremeyecektir. Biriz, beraberiz; biz Türk milletiyiz. İhanet kol geziyor, işgal müteahhit ve muhipleri at koşturuyormuş; ne gam, ne tasa; Allah’ın izniyle el ele verdikten, omuz omuza durduktan sonra hepsini yener, hepsinin üstesinden milletçe geliriz. Bizi korkutamazlar. Bizi yolumuzdan döndüremezler. Aziz şehitlerimizin beklediği de budur” diye konuştu.
Bahçeli, konuşmasını şu sözlerle sonlandırdı:
“Bu vesileyle, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’e, 27 Mayıs 1980’de menfur bir suikastla şehit düşen Gün Sazak Bey’e, tüm dava şehitlerimize, terörle mücadelede hayatlarını kaybetmiş kahramanlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, ruhları şad olsun diyorum. Mübarek Ramazan ayınızın hayırlı ve bereketli geçmesini, yapacağınız duaların, tutacağınız oruçların kabulünü içtenlikle niyaz ve temenni ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.