Et Süt Eylemindeki Dikenli Teller Partiyi Karıştırdı?

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve bir grup kadın milletvekili veya STK'cının katıldığı Et ve Süt Kurumu eyleminde yakalanan bir ayrıntı parti genel merkezinde infial ve kızgınlığa yolaçtı, tartışma yarattı. Et ve Süt Kurumu Kurumu giriş kapısına kaplanan dikenli tel ve konulan bir dikenli sopanın anlamı geldiği CHP genel merkezinde tartışma konusu oldu.



ANKARA (ANKA) - CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve bir grup partili kadın ile bazı STK'cıların katıldığı Et ve Süt Kurumu eyleminde gözlerden kaçan bir ayrıntı, sonrasında CHP genel merkezinde infial ve kızgınlık yaşanmasına neden oldu. CHP'nin eyleminde yaşananlar adeta Western kahramanı Red Kit'in "Dikenli Teller" macerasını anımsattı.

-KURUMUMUN KAPISINI DİKENLE DONATACAĞIM !

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki kadın partililer sabah saatlerinde, gece aldığı ani eylem kararı uyarınca Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü kapısına geldi. Kapalı olan kapıdaki ayrıntı ise dikkatli gözlerden kaçmadı. Et ve Süt Kurumu'nun kapısı dikenli tellerle donatılmıştı. Dikenli tellerin ortasında ise yine dikenli tellerle kaplı bir sopa bulunuyordu.

ANKA'ya ulaşan bir CHP milletvekili eylem sırasında çektiği bir fotoğrafı paylaşarak Et ve Süt Kurumu kapısına dikenli tel sarılmasının ve dikenli bir sopa bırakılmasının kendilerine bir hakaret anlamına geldiğini bildirdi.

ANKA'nın ulaşmaya çalıştığı Et ve Süt Kurumu çalışanları ise kurum binası kapısında her zaman dikenli tel bulunduğunu, dikenli tellerin yeni konulmadığını belirterek bu konuda abartılı yorumların yanlış olacağını belirttiler. Kurum çalışanları, kapıya konulan dikenli tel sarılı sopadan ise haberleri bulunmadığını belirttiler.

Edinilen bilgilere göre sözü edilen CHP milletvekilinin eylem sırasında çektiği fotoğrafı paylaştığı genel merkez yöneticileri ise ayrıntıyla ilgili kızgınlıklarını belirttiler.

-RED'İN MACERASINI HATIRLATTI

CHP'nin et-süt eyleminde yaşanan dikenli tel tartışmaları ünlü çizgi kahraman Red Kit'in Amerikan tarihinden yola çıkarak yazılan "Dikenli Teller" macerasını hatırlattı. Macerada sürü sahiplerinin, sürülerini korumak için başvurdukları bir çözüm olan "dikenli teller"in batı tarihini nasıl değiştirdiği konusu işleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.