Öne Çıkanlar abd Pandemi gündem başlıkları bugünün gündemi ırak cumhurbaşkanı erdoğan AİLE gündem özeti Prof. Dr. Nevzat Tarhan sinema Kudüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

Gündemde Bugün-18 Mart 2024 Pazartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitler Abidesi / Çanakkale’de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109. Yıldönümü Törenine, Ankara Keçiören’de Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Törenine, Kolordu Komutanlığı / Mamak’ta Askerler ile iftar edecek. (Saat:13.00-16.30-19.05)

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI AKŞENER’İN PROGRAMI

-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzon Şalpazarı, Beşikdüzü ve Yomra ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulunacak. (Saat:13.00-14.30-16.10)

BAKAN KACIR KOCAELİ-İSTANBUL VE BALIKESİR’DE

-Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Gebze Bilişim Vadisi’nde Türkiye Sektörel Düşük Karbonlu Yol Haritaları Tanıtım Programına, Şelale Park Tuzla’da Tuzla Bilim Merkezi Açılış Törenine, Ahmet Edip Uğur Gençlik Kültür ve Aktivite Merkezi’nde Uydu Kuluçka Merkezi Açılış Törenine, Balıkesir Üniversitesi’nde Gençlik Buluşmasına, Öğretmenevi’nde Şehit Aileleri ile İftar Yemeğine katılacak. (Saat:10.30-13.00-16.00-17.00-19.26)

BAKAN ŞİMŞEK AYDIN’DA

-Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Aydın Valiliği’ni, Aydın AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek, Aydın Ticaret odası Konferans Salonu’nda İş Dünyası ile Bir araya gelecek. (Saat:12.30-13.30-14.00)

EKONOMİ

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Ocak ayı Konut Fiyat Endeksini, Kısa vadeli Dış Borç İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00-10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-Rusya'nın Ukrayna'ya yaptığı askeri müdahalesi ve buna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

GÜNCEL

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.