Öne Çıkanlar Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan tesk AES Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici ANTALYA Kuşadası Belediyesi Haberleri Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş rusya devlet başkanı vladimir putin çiftçi gündem başlıkları chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu kültür ve turizm bakanlığı cumhurbaşkanı erdoğan

Gündemde Bugün-28 Aralık 2023 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sergi Salonu’nda Muhtarlar Toplantısına katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN KACIR ANKARA VE İSTANBUL’DA

-Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TOBB İkiz Kuleleri’nde OSBÜK Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısına, Ticaret Bakanlığı’nda 2024-2025 Yılı Piyasa Gözetimi ve Denetimi (PGD) Ulusal Eylem Planı Karar Toplantısına, Albert Long Hall Kültür Merkezi, Güney Kampüsü’nde Boğaziçi Üniversitesi 160. Yıl Vizyon Toplantısına katılacak. (Saat:12.30-14.00-19.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Aralık ayı Ekonomik Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-Rusya'nın Ukrayna'ya yaptığı askeri müdahalesi ve buna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

GÜNCEL

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 sezonu 17. hafta maçında Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya gelecek. (Saat:20.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.