Öne Çıkanlar Covid19 deprem Pandemi esnaf ankara tesk Dokunulmazlık tsk bodrum ANTALYA chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan

Gündemde Bugün-7 Mart 2024 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI AKŞENER’İN PROGRAMI

-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Maltepe’de, Kartal’da, Pendik’de esnaf ziyaretlerinde bulunacak. (Saat:11.45-13.45-15.20)

BAKAN BAYRAKTAR İSTANBUL’DA

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Turkuvaz Medya Grubu tarafından düzenlenen '6. Enerji ve İklim Forumu: Yeşil Yüzyıl - Bugünü ve Geleceği Tasarlamak' zirvesine katılacak. (Saat:09.45)

BAKAN KACIR ZONGULDAK’TA

-Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Gökçebey Seramik Fabrikası’nda Gökçebey Çanakçılar Ar-Ge Merkezi Açılış Törenine, Gökçebey / Çarşı Mahallesi, Atatürk Caddesi’nde Gökçebey Seçim İrtibat Bürosu Açılışına, Zonguldak Belediye Sineması Açılışına, Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Gençlik Buluşmasına, Bülent Ecevit Üniversitesi’nde Kalkınma Ajansı Projeleri Açılış Törenine katılacak, Emirgan Oteli’nde Sanayici ve İş İnsanları Buluşması programına katılacak. (Saat:12.00-13.00-14.00-15.15-16.15-17.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-Rusya'nın Ukrayna'ya yaptığı askeri müdahalesi ve buna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

GÜNCEL

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague’in 28. Haftasında Sinan Erdem Spor Salonu’nda Almanya temsilcisi Bayern Münih’i konuk edecek. (Saat:20.30)

-Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines Euroleague’in 28. Haftasında Real Madrid'e konuk olacak. (Saat:22.45)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.