“Arap Ülkelerinin Bakanları Çin’de Buluşacak”

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Wang Wenbin, Çin-Arap İş Birliği Forumu 10. Bakanlar Toplantısı’nın Çin’de düzenleneceğini, ilgili hazırlık çalışmalarının devam ettiğini söyledi.



Sözcü Wang Wenbin, bugün düzenlenen basın toplantısında, bu yılın Çin-Arap İş Birliği Forumu’nun kuruluşunun 20. yıldönümü olduğunu hatırlattı. Wang, forumun Çin ve Arap ülkeleri arasındaki ilişkilerin gelişmesine büyük katkılarda bulunduğunu ve Güney-Güney iş birliği için bir örnek hâline geldiğini ifade etti.

Wang, Çin’de düzenlenecek Çin-Arap İş Birliği Forumu 10. Bakanlar Toplantısı’nın 1. Çin-Arap Ülkeleri Zirvesi’nin düzenlenmesinden sonraki ilk bakanlar toplantısı olacağını, geçmiş ile geleceği buluşturmak için önem taşıdığını belirtti. Sözcü, forumla ilgili hazırlık çalışmalarının aktif şekilde devam ettiğini, foruma dair bilgilerin zamanı geldiğinde kamuoyuyla paylaşılacağını kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.