Öne Çıkanlar abd Pandemi gündem başlıkları bugünün gündemi ırak cumhurbaşkanı erdoğan AİLE gündem özeti Prof. Dr. Nevzat Tarhan sinema Kudüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

Beijing ile Londra Arasında Direkt Uçuş Başladı

Beijing Uluslararası Daxing Havalimanı’nın başlıca kullanıcılarından China Southern Airlines, 7 Haziran Çarşamba günü itibarıyla Birleşik Krallık başkenti Londra’ya yeni bir direkt uçuş hizmeti başlattı. CZ673 kodlu uçuşu gerçekleştiren uçak, 7 Haziran Çarşamba günü içindeki 200’den fazla yolcusuyla birlikte Daxing Havalimanı’ndan kalkarak Londra istikametine uçtu. Bu uçuş, China Southern Airlines şirketinin adı geçen havalimanından hareket eden dokuzuncu uluslararası ve bölgesel hattının devreye girmesi anlamına geliyor. 



Bu yeni havayolu hizmeti, Airbus A350 uçağıyla gerçekleştirilmekte olup haftada yedi kez Beijing’in Daxing uluslararası havalimanı ile Londra’nın Heathrow Havalimanı arasında yapılacak. 

Şu an itibarıyla 16 havayolu şirketi, Daxing  Havalimanı’ndan dünyanın 22 başka havalimanına uluslararası ve bölgesel bağlantı oluşturan uçuş gerçekleştiriyor. Destinasyonlar arasında Londra, Seul, Tokyo ve Maldivler gibi popüler ve turistik yerler bulunuyor. Beijing’in Daxing uluslararası havalimanı, Beijing’in yeni havalimanı olarak 25 Eylül 2019 tarihinde işletmeye açılmıştı. Daxing yöneticileri, havalimanının gelecekte daha fazla havayolu hattı oluşturmayı planladığını belirtiyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.