Öne Çıkanlar tbmm cumhurbaşkanı erdoğan EMİNE ERDOĞAN MazharFuat 3. Kuşak ve Yol Forumu Tediye Ödemeleri Mavinin net karı TYT deneme sınavı Berna Oğuzutku Sedef Girgin Kılıçdaroğlundan Ramazan Ayı Mesajı TBMM Başkanı Mustafa Şentop 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Çin İthal ABD Ürünleri İçin Tarifeleri Artıracak

Çin, ithal edilen Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ürünlerinin bir kısmına uygulanan ek tarife oranını 1 Haziran'dan itibaren yükselteceğini açıkladı.

Çin, daha önce 60 milyar dolarlık ABD ithalatına ek tarifeler uygulamıştı. Devlet Konseyi Gümrük Tarife Komisyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, bazı ürünlere uygulanan ek tarife oranları kademeli olarak yükseltilecek.

Karar, ABD'nin 200 milyar dolarlık Çin malı üzerindeki gümrük vergilerini 10 Mayıs'tan itibaren yüzde 10'dan yüzde 25'e artırma hamlesinin ardından geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.