Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı bugünün gündem özeti dünya sağlık örgütü Afrin Halka arz ataşehir belediyesi duman

Çin’de Halka Arz Fonlarının Varlıkları 3.9 Trilyon Dolara Çıktı

Çin Varlık Yönetimi Derneği’nin verilerine göre, ülkenin halka arz fonlarının yönetimi altındaki varlıklar, ağustos ayı sonunda 27,29 trilyon yuana (yaklaşık 3,97 trilyon dolar) çıktı. Çin’in menkul kıymetler düzenleme kurumu tarafından denetlenen bir sektör kuruluşu olan derneğe göre bu, temmuz ayı sonundaki rakamdan 231,9 milyar yuan daha yüksek.



Varlık Yönetimi Derneği, ağustos sonu itibarıyla 140 fon yönetim şirketi tarafından toplam 10.262 halka arz fonunun işletildiğini açıkladı. Derneğin fonların dağılımına dönük olarak açıkladığı verilere göre de kapalı uçlu fonlar yaklaşık 3,25 trilyon yuana çıkarken açık uçlu fonlar yaklaşık 24,04 trilyon yuanda kaldı. Dernek, 140 fon yönetim şirketinden 45'inin yabancı sermayeli, 95'inin ise yerli firmalar olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.