Öne Çıkanlar AİLE bugünün gündemi palandöken Hakkari cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan terör Hadise gündem özeti çin abd terörist elazığ

Çin’den Filistinli Mültecilere 1 Milyon Dolar Yardım

Çin’in Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilci Yardımcısı Geng Shuang, bu yıl Çin’in Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı’na (UNRWA) 1 milyon dolar değerinde yardım sağlayacağını açıkladı.



BM Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı Taahhüt Konferansı’nda konuşan Geng Shuang, uluslararası toplumun Filistin-İsrail sorununu her zaman uluslararası gündemin en üst sıralarında tutması ve iki devletli çözümü hızlandırması gerektiğini vurguladı.

Geng Shuang, Çin'in Filistin halkının meşru ulusal haklarını yeniden elde etmek için yürüttüğü haklı davayı, Filistin'in, başkenti Doğu Kudüs olan ve 1967 sınırlarını esas alan tam bağımsız bir devlet kurmasını desteklediğini yineledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.