Öne Çıkanlar AİLE Aleksey Navalnıy bahçeli kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Hoşgör Sen Sıkıntı Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Tarot Filmi ne zaman vizyona girecek Beyin çipi TÜBATEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri

“Müfteri Milletvekili Ya İstifa Etmeli Ya Da Vekilliği Düşürülmelidir”

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, bölücü terör örgütünün payandası olan bir siyasi partinin milletvekilinin sözde Ermeni soykırımının tanınması hakkında kanun teklifi hazırlayarak, TBMM'ye sunmasına sert tepki gösterdi.

Sözde milletvekilinin ya istifa etmesi ya da vekilliğinin düşürülmesi gerektiğini bildiren Geylan, "Türk’ün tertemiz tarihine leke sürmeye çalışan bir müfteri, TBMM’de milletvekili sıfatıyla oturamaz! TBMM Başkanlığı, böylesi cüretlere müsaade etmemelidir. Türk Milleti Asildir Soykırım Yapmaz!" dedi.


Genel Başkan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Türk’ün tertemiz tarihine leke sürmeye çalışan bir müfteri, TBMM’de milletvekili sıfatıyla oturamaz!
Sözde milletvekili ya istifa etmelidir ya da vekilliği düşürülmelidir.
“Ermeni soykırımı bu topraklarda gerçekleşti” yalanıyla kanun teklifi verilmesi de asla kabul edilemez.
TBMM Başkanlığı, böylesi cüretlere müsaade etmemelidir.
Türk Milleti Asildir Soykırım Yapmaz!"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.