Öne Çıkanlar galatasaray Kuşadası Belediyesi Koronavirüs bugünün gündemi gündem özeti deprem gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser türkiye

Uzman Ve Başöğretmenlik Sınavı'na Başvuran Öğretmenler, Mazeretleri Nedeniyle Sınav Merkezi Değişikliği Talebinde Bulunabilecek

Millî Eğitim Bakanlığınca Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı'na başvuran öğretmenlerden yurt dışında görevli olanlar ile aylıksız izinde bulunanlar, 11-17 Ekim tarihleri arasında http://meb.ai/SinavBasvuru adresinden sınav merkezi değişikliği talebinde bulunabilecek. 

Kendisinin veya birinci derece yakınının tedavisi uzun süren bir hastalığının olması nedeniyle görev yaptıkları il dışında bulunan öğretmenler de bu durumu sağlık raporuyla belgelendirmeleri şartıyla 11-21 Ekim tarihleri arasında http://meb.ai/MazeretBeyan adresinden sınava gireceği ili değiştirme talebinde bulunabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.