ATO Başkanı Baran'dan 15 Temmuz Mesajı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişiminin Türk milletinin kahramanca direnişi karşısında demokrasi zaferine dönüştüğünü belirterek, “15 Temmuz bir dönüm noktasıdır. Türk milletinin Cumhuriyet ve demokrasiden asla vazgeçmeyeceğinin dünyaya ilanıdır” dedi.

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. Baran, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Türk Demokrasi hayatında milli iradenin geçilemez olduğunu bir kez daha tüm dünyaya gösterdi"

“15 Temmuz’da, Türk milleti içine gizlenmiş, dışarıdan yönlendirilen vatan hainlerini, feraset ve cesaretle temizledi. Tankların önüne yattı, yılmadı, korkmadı ve yeni bir destan yazdı. 15 Temmuz, milletimizin kıyamete kadar özgür yaşayacağını ilan ettiği, demokrasiye sahip çıktığı günün adı oldu. Türk Demokrasi hayatında milli iradenin geçilemez olduğunu bir kez daha tüm dünyaya gösterdi. Demokrasimizi korumak ve güçlendirmek Cumhuriyetimizle yaşıt 100 yıllık Ankara Ticaret Odamızın tarihi bir misyonudur. İş dünyası olarak işimizin başında üretimi, ticareti, ihracatı, istihdamı artırarak, demokrasi nöbetine devam ediyoruz. İçerdeki ve dışardaki hainlere karşı duracak en güçlü kalenin birlik ve beraberlik içinde çalışmak olduğunu biliyoruz. Allah milletimize bir daha böyle acı tecrübeler yaşatmasın. Bu vesileyle, demokrasi uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum, ruhları şad olsun. Tarihimizin en alçak ihanet girişimine göğüslerini siper ederek geçit vermeyen gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.