Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi çin ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Hisarcıklıoğlu: “Babalar, Erdem Sahibi İnsanlardır”

Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “Büyük bir özveri ile çocuklarına ömür boyu her türlü desteği vererek, fedakârlık timsali olan babalar, her şeyden önce çocuklarının mutluluğunu düşünen erdem sahibi insanlardır” dedi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun mesajı şöyle;

“Türk toplumunun en önemli unsurlarından güçlü aile yapısının korunması ve huzuru için hiçbir özveriden kaçınmayan, sevgisini her zaman üzerimizde hissettiren,  dün de bugün de yarın da hep yanımızda olan babalarımızdır.

Çocuklarını bir fidan yetiştirir gibi özenle büyüten babalarımız, çocuklarının geleceğe umutla bakan, topluma faydalı, her anlamda yetişmiş birer birey olmaları için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler.

Takdirlerin en büyüğüne layık olan babalarımıza, sadece babalar gününde değil, yılın her gününde onlara saygı ve sevgi gösterebilmeli, onlara layık evlatlar olabilmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk iş dünyası adına, başta şehit babaları olmak üzere, ebediyete irtihal edenleri rahmetle anıyor, kıymetli babalarımızın, babalar gününü kutluyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.