Palandöken, “Annelerimizi Bir Gün Değil Her Gün Hatırlamalıyız”

Anneler günü için yazılı bir mesaj yayınlayan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Günümüzü aydınlatan hayatımızı anlamlandıran, en hakiki ve güçlü sevgi anne sevgisidir. Dünyadaki her güzel şey annelerimizin eseridir. Bizi dünyaya getiren, yemeyip yediren, giymeyip giydiren fedakâr annelerimizin değerini iyi bilmeliyiz. Bize yaptığı iyilikler karşısında basit kalsa da bir hediyeyle onları sevindirerek hem esnafımızı hem de annelerimizi mutlu edelim. Bu vesileyle 8 Mayıs’ta kutlanacak olan Anneler Günü’nü esnaf ve sanatkârlar camiamız olarak kutluyorum” dedi.

“ANNELERİMİZİ BİR GÜN DEĞİL HER GÜN HATIRLAMALIYIZ”

Kelimelerle anlatılamayacak kadar güzel ve özel olan annelerimizin değerine dikkat çeken Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Anne şefkattir, merhamettir. Doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğu zaman bütün fedakârlığıyla bize sahip çıkan, tarifi izah edilemeyen sevginin, merhametin ve şefkatin yanında bizden sevgilerin en büyüğünü hak eden annelerimizi bu özel günde unutmamalıyız. Gelecek nesillerin şekillenmesinde başrol oynayan, tüm hayatlarını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin, anne adaylarının, henüz annelik duygusunu tadamamış tüm kadınlarımızın ‘Anneler Günü’nü esnaf ve sanatkârlar camiamız olarak kutluyorum. Annelerimizi bir gün değil her gün hatırlamalıyız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.