Öne Çıkanlar Koronavirüs sıla chp niğde milletvekili ömer fethi gürer CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ato akbank vodafone suriye google gündem başlıkları Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Belçikalı Grup Hooverphonic İstanbul'da!

Kurulduğu 1995 yılından bu yana trip hop’u saykedelik, pop ve çok sesli elementlerle sentezleyen Belçikalı grup Hooverphonic, etkileyici performansıyla 14 Temmuz’da Maximum Uniq Açıkhava Sahnesi'nde. Konserin biletleri Türkiye’nin teknoloji odaklı etkinlik biletleme platformu Biletinial üzerinden satışa çıktı.

Trip hop’u, pop ve çok sesli elementlerle sentezleyen Belçikalı grup Hooverphonic, 14 Temmuz’da Maximum Uniq Açıkhava Sahnesi'nde konser vermek üzere Epifoni ve Kod Müzik organizasyonu ile İstanbul'a geliyor. Alışılmışın dışındaki sound’uyla Türkiye’de geniş bir dinleyici kitlesine sahip Hooverphonic’i bir kez daha İstanbul dinleyicisiyle buluşturacak konserin biletleri Türkiye’nin teknoloji odaklı etkinlik biletleme platformu Biletinial’da satışa çıktı.

"2Wicky", "Eden", "Mad About You", "Anger Never Dies", "Amalfi", "Badaboum" ve "Romantic" gibi hit parçalarıyla ülkemizde de çok sevilen Hooverphonic, trip hop akımının öncü gruplarından sayılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.