Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk vodafone PUBG MOBILE Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan sıla gündem başlıkları hatay dsp

Emel Sayın   30 Mayıs’ta Zorlu PSM’de!

31 albüm ve 20 film çalışmasıyla Türk sanat müziğinin efsanelerinden Emel Sayın, unutulmaz şarkıları ve benzersiz sahnesiyle 30 Mayıs Salı saat 21.00’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde hayranlarıyla bir araya geliyor.

Unutulmaz Şarkılarıyla Kadife Sesli Sanat Müziği Efsanesi Emel Sayın 30 Mayıs’ta Zorlu PSM’de!

‘’Bak Yeşil Yeşil’’, “Rüyalar Gerçek Olsa”, “Mavi Boncuk”, “Olmaz Böyle Şey”, “Feride” gibi ülkemizin müzik tarihine damgasını vuran parçalara kadife sesiyle hayat veren, sayısız filmiyle hafızalarımıza kazınan Türk sanat müziğinin efsanesi Emel Sayın, şarkılarıyla dinleyenleri geçmişten günümüze keyifli bir yolculuğa çıkarmak için yeniden Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ne geliyor. Sanat kariyerinde 31 albüm ve 20 film bulunan, unutulmaz şarkıları ve sahnesiyle Emel Sayın, 30 Mayıs Salı saat 21.00’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşuyor.

Emel Sayın 30 Mayıs biletleri passo.com.tr’de satışta!

Kapı Açılış: 20.00 

Emel Sayın: 21.00

Bilet Fiyatları:

1. Kategori- ₺770,00

2. Kategori- ₺660,00

3. Kategori- ₺550,00

4. Kategori- ₺440,00

5. Kategori- ₺385,00

6. Kategori- ₺330,00

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.