Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk PUBG MOBILE Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan sıla chp niğde milletvekili ömer fethi gürer gündem başlıkları hatay

Fırat Tanış’ın 500. Oyun Heyecanı

Başarılı oyuncu Fırat Tanış, geçtiğimiz gün Trump Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.

8 yıldır oynadığı müzikal oyun “Gelin Tanış Olalım” için anlamlı bir özel gösterim gerçekleştirmeye hazırlanan Fırat Tanış, prova için Trump Sahne’ye geldi.

500’üncü kez sahneye çıkmaya hazırlanan “Gelin Tanış Olalım”, bu özel geceden elde edilecek tüm gelirini deprem bölgesindeki çocuklar yararına kullanılmak üzere Unicef’e bağışlanacak.

Fırat Tanış, Semih Çelenk’in yazdığı ve yönettiği “Gelin Tanış Olalım”da, bir Abdal hikayesi ile sahneye çıkıyor. Tek kişilik türkülü seyirlik gösteri ‘Gelin Tanış Olalım’, 500. oyun öncesi, 1 Şubat Perşembe saat 20:30’da Trump Sahne’de sanatseverlerle buluşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.