Öne Çıkanlar filistin Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal yök milli savunma bakanlığı ırak Koronavirüs Metina Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev terörist ito A Milli Kadın Voleybol Takımı bitlis

Ozan Çobanoğlu Tiyatro Sahnelerine Muhteşem Döndü

Arka Sokaklar dizisinin oyuncusu  Ozan Çobanoğlu ve Teşkilat dizisinin sevilen oyuncularından Serdar Yeğin yeni tiyatro oyunları Çapkının Düşü ile tiyatroseverlerle buluştular. 

Onur Erbilen’in yazıp yönettiği Ozan Çobanoğlu ve Serdar Yeğin oynadığı Çapkının Düşü tiyatroseverlerle buluştu. Uzun bir aradan sonra tiyatro oyunu ile sahnelere dönen Ozan Çobanoğlu, performansıyla büyük beğeni toplarken, Çapkının Düşü oyunu ise izlemeye gelen tiyatroseverler tarafından büyük takdir topladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.